1/6
HW News Network screenshot 0
HW News Network screenshot 1
HW News Network screenshot 2
HW News Network screenshot 3
HW News Network screenshot 4
HW News Network screenshot 5
HW News Network Icon

HW News Network

HW News Network
Trustable Ranking IconGüvenilir
1K+İndirme
21.5MBBoyut
Android Version Icon4.4 - 4.4.4+
Android sürümü
2.0.3(02-05-2023)En son sürüm
-
(0 İncelemeler)
Age ratingPEGI-3
İndir
DetaylarİncelemelerSürümlerBilgi
1/6

HW News Network açıklaması

HW News Network, Hindistan’ın UNBAISED, REAL ve HONEST’i sunan tek haber kanalı, tüm ülkede ve dünyada meydana gelen olayları ele alıyor. HW Haber Ağı, İngilizce, Hintçe ve Marathi'de hareket halindeyken en güncel gelişmelerden haberdar olmak için tek durak çözümdür. İzleyicilerimize siyaset, spor, yazı işleri ve hem ulusal hem de uluslararası yerlerde etrafta dolanan her şeydeki fotoğraf, video ve haberlere sınırsız erişim sağlamayı amaçlıyoruz.

Seçkin kişiliklerin konuşmasını ve milleti engelleyen ve ulusun kitlelerini büyük ölçüde etkileyen acil konulara içgörüsel çekimlerini paylaşmalarını izleyin.

Son olayların nabzını alın:


Editör: HW Haber Ağı Grup Genel Müdürü Sn. Sujit Nair, editörlüğünde farklı konularda görüşlerini ve eleştirel analizini serbest bırakıyor


Business Tit-Bits: İş dünyasından en son görüşler ve ekonomimizi genel olarak olumsuz etkileyen konular neler? HW News'in Genel Yayın Yönetmeni Akhilesh Bhargava, bütün görüşlerini paylaşıyor ve bu gösteriye katılıyor.


Vinod Dua Şovu: İktidardaki dağıtıma doğrudan sorular soran ve sistemdeki serpinti için hesap vermeyi isteyen bir gösteri.


Suniye Sarkaar: Sıkıntılı çiftçilerin sesini, işsiz kalanları ve ülkedeki yükselen toplumsal gerginlik nedeniyle zorlananlara hizmet etmesi gereken adaleti hükümete ulaştıran bir gösteri Bunlara ve diğer birçok kaygıya dikkat edilir ve bunlara değinilir.


HW Exclusive: Her gün ulusun her yerinden özel HW hikayeleri sunar. Sadece kelimeler değil, göz açacakları olan hikayeler. Şimdi Oku


Makaleler

Şehrin Nabzı (Yerel): Şehri engelleyen ve kitlelerini etkileyen yerel Mumbai haberleri, insanları en güncel haber öğelerine borç verirken etki yarattı.


Görüş: Ulustan ortaya çıkmaya devam eden farklı haberler hakkındaki görüşlerini paylaşan görüş parçaları ve

dünya, böylece bir etki yaratıyor


Spor: Tüm dünyadan ve ulustan spor haberleri, böylece doğrudan spor dünyasından en son güncellemeleri ve kapsamlı raporları getirme


Haber Raporu: Haber raporunu ayrıntılı olarak gösteren ve aynı zamanda ülkeyi sarsan ve kitleleri etkileyen her olayın 4 W ve H değerine cevap veren kapsamı


Şovlar: Yer gerçekliği: Perdeleri, toplumun karanlık köşelerinde gizlenen gerçekleri silen ve bize sertçe vuran raporlar.


Başlıklar: Kitlelerin her dakika güncellenmesini sağlamak için farklı ülkelerden ve farklı şehirlerden ülke genelinde ortaya çıkan taze haber başlıkları


Sloganımız:

TARAFSIZ. GERÇEK. DÜRÜST. Son derece patronlu, klişe ve eğik medya dünyasında, HW News, klişeyi kıran ve çekici, hoşgörülü ve çekici olan haberler, görüşler ve anekdotlar için yolu belirleyen dik bir haber kanalı olarak ortaya çıkmayı amaçlamaktadır. HW News'i dolaşma olasılıklarını tekil ve odaklanmış görüntülere çekecek şekilde anlatıyor.

HW News Network - Sürüm 2.0.3

(02-05-2023)
Diğer sürümler
Yenilikler neComplete UI updateFixed Live TabMore Updates to come in the near future

Henüz yorum veya değerlendirme yok! İlk yorumu yapmak için lütfen

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
İyi Uygulama GarantiliBu uygulamalar virüs, malware ve diğer kötü niyetli saldırılara karşı güvenlik testinden geçti ve herhangi bir tehdit içermez.

HW News Network - APK Bilgisi

APK sürümü: 2.0.3Paket: hwnews.com.hwnews
Android uyumluluğu: 4.4 - 4.4.4+ (KitKat)
Geliştirici:HW News NetworkGizlilik Politikası:https://hwnews.in/privacy-policyİzinler:8
Ad: HW News NetworkBoyut: 21.5 MBİndirme: 3Sürüm : 2.0.3Yayın Tarihi: 2024-06-04 18:42:58Min Ekran: SMALLDesteklenen CPU:
Paket kimliği: hwnews.com.hwnewsSHA1 İmzası: E5:34:BC:CB:73:3B:E1:A9:8B:CE:4C:7B:8F:48:D8:5A:8D:B8:46:19Geliştirici (CN): AndroidKurum (O): Google Inc.Yerel (L): Mountain ViewÜlke (C): USEyalet/Şehir (ST): California

HW News Network uygulamasının en son sürümü

2.0.3Trust Icon Versions
2/5/2023
3 i̇ndirme3.5 MB Boyut
İndir

Diğer sürümler

1.1.6Trust Icon Versions
2/6/2020
3 i̇ndirme12 MB Boyut
İndir

Aynı kategorideki uygulamalar

Hoşuna gidebilecekler...